Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

12:00

IFK Påryd

Referat: Lindås BK/Långasjö GoIF - IFK Påryd

Påryd - L/L 4-2

Förlust mot Påryd i genrepet 2012. Vi inleder matchen med att lägga beslag på bollen och den bollen behöll vi mer eller mindre i 90 minuter!

Dock tar Påryd ledningen via en hörna, detta gör Påryd bra!
Därefter spelar vi anfallsspel och Påryd försvarsspel resten av matchen. På ett sätt tror jag båda lagens tränare är nöjda, Påryd fick visa att de kan spela ett riktigt bra försvarsspel och L/L fick en match där vi kunde rulla lite boll mellan varandra och se vad vi måste förbättra i anfallsspelet mot bättre motstånd.

Vi kvitterade till 1-1 genom Nilsson, tyvärr så kom vi sen igång med att bjuda Påryd på mål. Först är det Jonas som slår en lös hemmåtpassning som en Pårydspelare kan ta hand om och fri göra 2-1. Lite senare kvitterar vi på en frispark som Coffe sätter.

I andra halvlek sen så är det Kim som gör om Jonas bravad och frispelar en Pårydspelare som gör mål. Av bara farten senare så bjuder vi återigen på ett mål..suck.. En sådan dag helt enkelt, tur den kom igår och inte på fredag!